--> Tips voor een spetterend Sinterklaasfeest! | PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...

$type=slider$c=9$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=/p/teambuilding.html$type=three$c=9$m=0$sn=1$rm=1$p=1

$show=/p/muzikale-acts.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/seizoensgebonden.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$h=220$sn=1$cm=0$rm=1$c=15$p=1

$show=/p/jos-en-jos.html$type=grid$c=4$m=0$sn=0$rm=0

Tips voor een spetterend Sinterklaasfeest!


Op 6 december komt Sinterklaas naar goede gewoonte bij ons langs. Hij beloont de brave kinderen, loopt met zijn schimmel over de daken en heeft voor elke activiteit wel een gespecialiseerde piet.

De traditie rond Sinterklaas 

Jaarlijks zetten kinderen hun schoen, schrijven ze brieven en gaan ze op de schoot zitten van de goede man. In Nederland wordt Sinterklaas op 5 december gevierd, in België is dat op 6 december. Sinterklaas komt aan met zijn stoomboot, pieten en zijn schimmel. Vele kinderen wachten hem op aan de haven, waar hij na het aanmeren begint aan zijn toespraak. “Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!”, zegt hij dan. Het regent bij wijze van spreken cadeaus en snoepgoed, de man is echt overal om de kinderen te plezieren. Iedere winkel, vereniging of bedrijf geeft Sinterklaas een plekje voor zijn troon. Dat is de traditie, daar wachten de meeste kinderen een heel jaar op.

Laat de Sint in jouw bedrijf, winkel, vereniging, school of zelfs bij je thuis langskomen! Maar wees er op tijd bij, Sinterklaas is een drukbezet man.

Sinterklaas liedjes

Bij Sinterklaas horen natuurlijk heel wat liedjes! Je kent ze vast, zing gerust mee!Sinterklaas inhuren

Wil je Sinterklaas inhuren voor je evenement, bedrijf of bijeenkomst? Dat kan! PRO-FUN Entertainment Services heeft een ervaren Sinterklaas in huis, dat de kinderen én volwassenen op elk evenement zal entertainen!

Sinterklaas voor volwassenen

Niet alleen kinderen, ook volwassenen genieten van de komst van Sinterklaas. De grote kindervriend mag dan wel snoep en speelgoed hebben voor de kinderen, ook voor de volwassenen heeft hij heel wat in petto!

Sinterklaas bedrijf

Wil je Sinterklaas uitnodigen bij jouw bedrijf? Ieder jaar maakt deze kindervriend zijn opwachting in België en Nederland om de brave kinderen te belonen voor hun goed gedrag en stoute kinderen terecht te wijzen. Zo is de Sint ook steeds een welkome afwisseling in een bedrijf, vooral wanneer hij beschikt over wat voorkennis betreffende enkele aanwezige personen. Plezier verzekerd!

Sinterklaas personeelsfeest

December is de feestmaand bij uitstek, ook voor bedrijven. Heb jij in december een personeelsfeest gepland? Laat Sinterklaas dan zeker eens langskomen, de kinderen zullen ervan genieten!

Sinterklaas thuis

Kan je er niet bij zijn op de Sinterklaas bezoeken in winkels, bedrijven en scholen? Geen probleem, Sinterklaas komt gewoon bij je thuis aankloppen!

Sinterklaas school  

In de weken voor 6 december passeert Sinterklaas heel wat scholen. De goede man zal jouw school niet overslaan! Maak er een gezamenlijke namiddag van met snoep, plezier en ambiance met onze pieten!

Sinterklaas schoolfeest

Sinterklaas is de vriend van iedereen, klein en groot! Ook tijdens schoolfeesten komt hij de kinderen verblijden. Hij brengt pakjes en snoep mee voor de brave kinderen, de stoute kinderen krijgen de roe!

Gelukkig zijn er ook dit jaar geen stoute kinderen. Sinterklaas verrast jong en oud met cadeaus, snoep en een heuse pietenshow!

Sinterklaas vereniging 

Sinterklaas komt graag naar verenigingen, zoals de scouts, Chiro, vrijwilligersverenigingen, sportverenigingen en meer! Sinterklaas verrast jong en oud, laat de kinderen volop spelen en luistert naar hun verhalen. Ze kunnen ook kiezen om naar de pietenschool te gaan om een echte piet te worden!

Sinterklaas op bezoek 

Sinterklaas, de grote kindervriend! Kinderen wachten dagen- en wekenlang op zijn komst, en als hij er eindelijk is, willen ze hem natuurlijk zien en wat aan hem vragen!
Sinterklaas en hoofdpiet
Dit spreekt voor zich, de sint doet de intrede samen met de hoofdpiet. Eens plaatsgenomen op zijn troon ontvangt hij elk kind.

De pietenschool (met 2 zwarte pieten)
De bedoeling is dat de kinderen na het afleggen van enkele proeven hun Pietendiploma behalen. De proeven zijn:
  • Pakjes werpen in een schoorsteen.
  • Daklopen.
  • Dakspringen
Na het behalen van hun diploma gaan ze naar de Sint en de hoofdpiet. Hiervoor hebben we wel een ruimte nodig van 6 bij 6. Kan ter plaatse bekeken worden. De klant zorgt voor nadarhekken om de plaats af te zetten. De benodigdheden voor de pietenschool en de diploma’s worden door ons aangebracht.

De ambiancepietenDeze Pieten vermaken de kinderen voordat Sinterklaas aankomt met de hoofdpiet. Ze zingen liedjes en doen kleine spelletjes met de kinderen, ( die natuurlijk vol spanning uitkijken naar het grote moment ) en zorgen dat de stemming er goed in komt te zitten voordat de Sinterklaas zijn entree maakt.

$show=/p/voor-kinderen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-volwassenen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/per-seizoen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-bedrijven.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/catering.html$type=two$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=10$p=1

[PER SEIZOEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[SEIZOENSGEBONDEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR BEDRIJVEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[MUZIKALE ACTS]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

$show=/p/bedrijven.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/volwassenen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/kinderen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/offerte.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

[VOOR KINDEREN]_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2

Naam

Archangels,1,babyborrel,7,bedrijf event,30,bedrijven entertainment,26,bedrijven entertainment volw event,14,bedrijven entertainment volwassen event,1,beurs,21,braderie,35,bruiloft,10,carnaval,21,carte blanche,16,catering,10,communie,12,Coverbands,1,entertainment,1,halloween,13,huwelijk,20,in de kijker,21,jaarmarkt,37,Jos en Jos,26,jubileum,16,kerst,18,kerstmarkt,1,kerstmis,1,kinderanimatie,13,kinderen event,9,lentefeest,12,muzikale acts,6,nieuwjaar,14,nieuws,341,nieuws 9,1,nieuws nieuwsbrief,7,nieuws nieuwsbrief typetjes braderie jaarmarkt,1,nieuws nieuwsbrief volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,1,nieuws Paashaas nieuwsbrief,1,nieuws Straatanimatie Typetjes,2,nieuws straattheater,2,nieuwsbrief,57,opendeur,23,oudjaar,2,over ons,1,Paashaas,1,pasen,12,personeelsfeest,28,schoolfeest,12,secretaresse,12,seizoen entertain,11,seizoen event,16,seminarie,10,sint,8,start,6,straatanimatie,7,Straatanimatie Typetjes,2,straattheater,26,teambuilding,26,tuin,13,typetjes,24,typetjes braderie,3,typetjes braderie jaarmarkt,3,Typetjes Trouwfeest huwelijk,6,verjaardag,18,verjaardag kind,12,volw event,20,volwassen entertainment,31,volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,3,volwassen entertainment entertainment volw event,1,volwassen event,1,vrijgezellen,6,Waarzegger,2,winterevents,15,
ltr
static_page
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...: Tips voor een spetterend Sinterklaasfeest!
Tips voor een spetterend Sinterklaasfeest!
Op 6 december komt Sinterklaas naar goede gewoonte bij ons langs. Hij beloont de brave kinderen, loopt met zijn schimmel over de daken en heeft voor elke activiteit wel een gespecialiseerde piet.
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...
https://www.pro-fun.be/p/tips-voor-een-spetterend.html
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/p/tips-voor-een-spetterend.html
true
6068909460645869936
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy