--> Teambuilding: een must voor elk bedrijf! | PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...

$type=slider$c=9$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=/p/teambuilding.html$type=three$c=9$m=0$sn=1$rm=1$p=1

$show=/p/muzikale-acts.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/seizoensgebonden.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$h=220$sn=1$cm=0$rm=1$c=15$p=1

$show=/p/jos-en-jos.html$type=grid$c=4$m=0$sn=0$rm=0

Teambuilding: een must voor elk bedrijf!


Teambuildings voor elk bedrijf! 

Ervaar je strubbelingen in jouw bedrijf? Verloopt de interne communicatie moeilijker? Wil je een nieuwe collega beter leren kennen en zijn/haar rol in het team versterken? Met een teambuilding leer je je werknemers of teamleden op een andere manier kennen, herken je de sterktes van iedere persoon en wordt je een hechter team.

Teambuilding is een methode om een gezamenlijk doel zo goed mogelijk te behalen.Een goed werkend team is productiever, er is meer collegialiteit, energie en verbondenheid.

Wat is een teambuilding?

Dit is een groep mensen die werken aan een gezamenlijk doel, waarbij ze voor het resultaat van elkaar afhankelijk zijn. Dit doel wordt sneller bereikt met gemotiveerde mensen die efficiënt samenwerken, beschikken over een goede onderlinge communicatie en natuurlijk een vlotte en leuke werksfeer.

Wat levert teambuilding op? 


Teambuilding is nuttig:
  • Om spanningen weg te halen door samen plezier te maken
  • Om de samenwerking en communicatie te verbeteren
  • Om een goede werksfeer te creëren
  • Bij de start van interne veranderingen
  • Tijdens het bespreken van de efficiëntie en werking van het bedrijf
Onthoud dit: de beste ideeën komen onverwachts.

Wat valt onder teambuilding?

Teambuilding: dat is meer dan samenzijn. Een teambuilding is een actieve of minder actieve activiteit die jullie samen uitvoeren. Het belangrijkste is dat jullie er sterker uit komen en elkaar beter leren kennen. Teambuilding is met andere woorden een breed gegeven: zie jij een gezellige picknick als een manier om elkaar beter te leren kennen, of wil je de sterktes van je teamleden kunnen inschatten met een escape room? Dat hangt natuurlijk allemaal af van wat je wilt bereiken, hoe groot jouw team of bedrijf is en wat jullie willen doen.

Teambuilding voor jouw bedrijf! 

Is er een beter manier om de band met je collega’s te versterken dan een teambuilding? Het is de ideale gelegenheid om het kantoor even achterwege te laten en een luchtje te gaan scheppen! Samenwerking staat centraal dus kies een leuke activiteit waarbij iedereen zijn steentje kan bijdragen. Er zijn verschillende opties voor een teambuilding, zowel mentale als fysieke. Zo zijn de meeste activiteiten gericht op het oplossen van een probleem of het overwinnen van een hindernis.

Teambuilding op maat van jouw bedrijf 

Wil je met jouw bedrijf, afdeling of team een teambuilding organiseren? Een teambuilding versterkt het groepsgevoel en de teamspirit, daarom is het zeker belangrijk om de juiste teambuilding voor jouw team of bedrijf te kiezen! De juiste teambuilding is voor iedereen anders, dus dient eerst besproken te worden vooraleer we een voorstel doen. De wensen van jullie als klant zijn het allerbelangrijkste. Onze teambuildings hebben een hoog fun gehalte, maar zijn ook professioneel ingericht.

Benieuwd wat anderen van onze teambuildings vinden? Bekijk de teambuilding van Konvert, VKW en Voka!

Teambuilding: wat te doen

Er zijn tal van mogelijkheden om te doen. Je kunt er een avontuur van maken, kunt verschillende workshops volgen, steden verkennen, enzoverder. De laatste jaren is het aanbod aan teambuildings serieus gegroeid, wat de keuze niet altijd even gemakkelijk maakt. Wij hebben voor elk wat wils, zowel voor de avonturier als voor de bourgondiër en huismus!

Teambuilding spelletjes 


Code X: kan jij ontsnappen? 

Wil je eens echt uitbreken maar niet echt vast zitten…CodeX. Dit spel gaat 5 stappen verder dan een escape room. Kan zowel binnen als buiten op elk mogelijke plek georganiseerd worden.

Met teams van 6 à 8 personen ga je op zoek naar CodeX. Tiktak…de tijd loopt, verschillende tv schermen geven op onregelmatige tijdstip een hint, er zijn brandkasten die open moeten, schilderijen die je dingen proberen duidelijk te maken, cijfers die verborgen zitten ergens op het domein…

Elke deelnemer zal hier zijn steentje kunnen bijdragen. Elk team krijg je één poging om de code op het wedstrijdbord in te geven, kleurt hij groen? Dan hebben we een winnaar!

Elk team kan de CodeX breken de snelste is natuurlijk de winnaar van de dag! 75% slaagkans tot hiertoe, zijn jullie de volgende CodeX krakers!

The Case

The Case is een interactief spel met tal van opdrachten. Samenwerken is de enige optie, waardoor jullie elkaar leren kennen zoals nooit tevoren.

The Managers

The Managers is een actief business simulation game, perfect voor de managers in het bedrijf! Wie Wint? Only time will tell…

Flinstone mobiel

Maak met je team een echte houten wagen! Samen bouwen zorgt ervoor dat je andere sterktes van je teamleden leert kennen, die je nadien weer in je bedrijf kunt inzetten!

Teambuilding uitjes

Op teambuilding gaan kan ook betekenen dat je erop uit trekt, bijvoorbeeld naar een natuurpark, een pretpark of een gebouw. Zo ben je volledig weg van het dagelijks leven!

Boottochten met een sloep vanuit Maastricht naar Oud-Rekem

Ga met een boot van Maastricht naar Oud-Rekem! Onderweg kan je bijpraten, genieten van de omgeving en leer je elkaar beter kennen buiten het kantoor.

Segway zoektochten (fantastische ervaring door natuur of stad)

Ga op zoek naar een schat of verrassing! Met de segway gaan jullie op zoektocht, waarbij jullie kunnen genieten van een prachtig natuurpark of stad. Een aanrader voor iedereen die houdt van de natuur of van stedentrips!


Chocolade Workshop 


Ben jij een echte chocoholic? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Neem je teamleden mee en leer de kneepjes van het vak. Natuurlijk mogen jullie de pralines meenemen of ter plaatse opeten, wat een luxe! 

Wat kost een teambuilding?

De kosten van een teambuilding zijn geen vast gegeven, maar hangen af van hetgeen dat jij wilt. Ga je voor een escape room, workshops of verschillende spelletjes? Misschien is een stadsspel of een segway zoektocht in de natuur meer iets voor jullie. Kortom: alles kan, rekening houdend met jouw wensen en budget.

Tips voor een goede teambuilding


Plan je teambuilding op tijd 

Lastminute een activiteit organiseren, zorgt meestal voor stress. Bovendien zijn je keuzes beperkt. Als je dit op voorhand plant, heb je meer tijd en meer keuze voor een leuke activiteit. Ook kan je met je collega’s overleggen waardoor je samen de ideale teambuilding kan kiezen.

Hou het budget realistisch

Maak een realistische inschatting van de kosten voor het evenement. Vraag na wat het budget is, meestal hebben managers hier al een budget voor. Op deze manier kom je ook niet voor verrassingen te staan bij de opvraging van offertes.

Verrassing?

Je kan natuurlijk mysterieus zijn en de teambuilding als een verrassing houden. Toch geef je best wat informatie mee. Zo is het belangrijk dat men weet of men aangepaste kledij moet dragen. Want met je nieuwe schoenen ploeteren door de modder zal voor niemand een leuke verrassing zijn.

Zorg voor een goed dagschema

Kies je voor meerdere activiteiten op één dag? Zorg er dan voor dat er voldoende tijdsmarge is tussen de verschillende activiteiten. Zorg voor een flexibel dagschema zodat de deelnemers tijd hebben om van de teambuilding te genieten. 

$show=/p/voor-kinderen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-volwassenen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/per-seizoen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-bedrijven.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/catering.html$type=two$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=10$p=1

[PER SEIZOEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[SEIZOENSGEBONDEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR BEDRIJVEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[MUZIKALE ACTS]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

$show=/p/bedrijven.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/volwassenen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/kinderen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/offerte.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

[VOOR KINDEREN]_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2

Naam

Archangels,1,babyborrel,7,bedrijf event,30,bedrijven entertainment,26,bedrijven entertainment volw event,14,bedrijven entertainment volwassen event,1,beurs,21,braderie,35,bruiloft,10,carnaval,21,carte blanche,16,catering,10,communie,12,Coverbands,1,entertainment,1,halloween,13,huwelijk,20,in de kijker,21,jaarmarkt,37,Jos en Jos,26,jubileum,16,kerst,18,kerstmarkt,1,kerstmis,1,kinderanimatie,13,kinderen event,9,lentefeest,12,muzikale acts,6,nieuwjaar,14,nieuws,337,nieuws 9,1,nieuws nieuwsbrief,7,nieuws nieuwsbrief typetjes braderie jaarmarkt,1,nieuws nieuwsbrief volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,1,nieuws Paashaas nieuwsbrief,1,nieuws Straatanimatie Typetjes,2,nieuws straattheater,2,nieuwsbrief,56,opendeur,23,oudjaar,2,over ons,1,Paashaas,1,pasen,12,personeelsfeest,28,schoolfeest,12,secretaresse,12,seizoen entertain,11,seizoen event,16,seminarie,10,sint,8,start,6,straatanimatie,7,Straatanimatie Typetjes,2,straattheater,26,teambuilding,26,tuin,13,typetjes,24,typetjes braderie,3,typetjes braderie jaarmarkt,3,Typetjes Trouwfeest huwelijk,6,verjaardag,18,verjaardag kind,12,volw event,20,volwassen entertainment,31,volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,3,volwassen entertainment entertainment volw event,1,volwassen event,1,vrijgezellen,6,Waarzegger,2,winterevents,15,
ltr
static_page
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...: Teambuilding: een must voor elk bedrijf!
Teambuilding: een must voor elk bedrijf!
Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding? PRO-FUN Entertainment Services organiseert originele teambuildings voor bijzondere bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, workshops, suvivals, uitjes en teambuilding.
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...
https://www.pro-fun.be/p/teambuilding_13.html
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/p/teambuilding_13.html
true
6068909460645869936
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy