--> Kinderanimatie waar zelfs volwassenen vrolijk van worden! | PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...

$type=slider$c=9$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=/p/teambuilding.html$type=three$c=9$m=0$sn=1$rm=1$p=1

$show=/p/muzikale-acts.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/seizoensgebonden.html$type=grid$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$h=220$sn=1$cm=0$rm=1$c=15$p=1

$show=/p/jos-en-jos.html$type=grid$c=4$m=0$sn=0$rm=0

Kinderanimatie waar zelfs volwassenen vrolijk van worden!


Organiseer je binnenkort een evenement waar kinderen aanwezig zullen zijn? Dan raden we aan om na te denken over kinderanimatie, zodat de kinderen de tijd van hun leven hebben! Maar hoe begin je eraan? Hoe kies je de juiste kinderanimatie?

Wat is kinderanimatie?

Kinderanimatie is, zoals het woord het al verraadt, het animeren van kinderen. Dat kan door middel van spelletjes, kindergrime, clowns, muziek, springkastelen en meer. Kinderanimatie is geschikt voor elk event waar kinderen zijn. De kinderen beleven een leuke tijd en de volwassenen kunnen zorgeloos kijken naar de blije gezichtjes van hun kinderen.

Voordelen van kinderanimatie

De kinderen zijn blij, en daar wordt je als ouder natuurlijk gelukkig van. Daarnaast heb jij je handen niet vol met de kinderen, waardoor je tijd hebt om bij de gasten te zitten, om met je buren te praten en om te genieten!

Tips voor een geslaagde kinderanimatie

Kinderanimatie is meer dan een springkasteel.

Je merkt al snel dat zodra er een knutselhoek of poppenhuis is, de rustigere kinderen daar naar toe trekken. Jongeren laten met veel plezier de iPad liggen voor een schietkraam of een spannend gocart parcours. En de hyperactieve jeugd komt volop aan zijn trekken bij een circusworkshop of begeleide voetbalmatch. Met de volgende 3 tips is kinderanimatie voor elk kind een feest:

1. Zorg voor uitdagingen aangepast aan de leeftijd

Een ervaren animator past zich aan en heeft voor elke leeftijd wat in petto. Zo mag je van een goede circusworkshop verwachten dat er uitdagingen zijn voor de grotere kids (loopkabel, kegels) en de allerkleinsten (sjaaltjes).

2. Maak een goede indeling in de opstelling

Een mooi springkasteel of opblaasbaar hindernisparcours kunnen zeker deel uitmaken van het animatiegedeelte. Maar het is veel meer dan dat, kinderanimatie kan de hele dag door. Wij geven alvast enkele suggesties:

 • receptie: steltenlopers en leuke personages ontvangen de kinderen 
  • Bien & Venue
  • Discofreaks Pé en Dré 
  • Papa & Razzi, de fotografen
  • Jos & Jos 
 • zitgedeelte: kinderen knutselen, tekenen, krijten, een suikerspin eten en doen rustige dingen 
 • dansvloer: voor actievere workshops, eventueel een springkasteel
 • loungegedeelte: waar kinderen even wegdromen in een speeltent, een speelcaravan of bij de grimeur. 

3. Zorg voor variatie

Kinderen zullen snel kiezen voor een bepaalde activiteit. Zo zijn er kinderen die liever lezen en anderen die niets liever doen dan zich uitleven op een springkasteel. Door te zorgen voor variatie, geef je de kinderen meerdere opties. Goede animatie met een gevarieerd aanbod zorgt ervoor dat ouders kunnen rustig eten en babbelen, of meedoen als ze daar zin in hebben. De kinderen doen ondertussen dingen die ze elders zelden of nooit kunnen doen en zijn bovendien heel de middag actief en zinvol bezig.

Kies bijvoorbeeld voor kinderdisco, een goochelaar, ballonnenclown en een grimeur, en wissel af in timing. Zo kunnen de kinderen alle activiteiten meemaken.

Meer advies over kinderanimatie op jouw volgende evenement? Neem contact op.

Kinderanimatie op locatie

Kinderanimatie is geschikt voor élk feest waar kinderen zullen zijn. Een communiefeest, verjaardagsfeest, Pasen en zelfs een brunch of straatfeest worden hierdoor onvergetelijk!

Communiefeest met kinderanimatie

Een communiefeest is een speciale dag voor de communicant. Maak deze dag nog specialer met kinderanimatie!

Lentefeest met kinderanimatie

Ben je op zoek naar kinderanimatie voor het lentefeest van je zoon of dochter? PRO-FUN Entertainment Services is al jaar en dag gespecialiseerd in kinderanimatie, op maat van het evenement én van het kind. Wij bieden de beste service en doen er alles aan om er een geslaagd lentefeest van te maken!

Verjaardagsfeest met kinderanimatie

Verjaardagsfeest gepland? Natuurlijk kunnen de kinderen die dag met elkaar spelen, je kunt samen naar een pretpark of sportkamp gaan of je viert het gewoon thuis. Verras de jarige met een verjaardagsfeest bij zijn of haar thuis! Je moet namelijk niet op verplaatsing om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. PRO-FUN Entertainment Services heeft al heel wat verjaardagsfeestjes mogen organiseren, telkens met de kinderen op de eerste plaats. Kinderen verschillen natuurlijk van elkaar, en net daarom hebben wij verschillende concepten uitgewerkt.

Het Circusfeestje

Clown Fiedel komt net vanuit het circus en heeft daar heel veel dingen gezien en ook geleerd. Dit wil hij natuurlijk aan de kinderen laten zien. Maar clown Fiedel is een klein beetje onhandig en alles lijkt op een mislukking uit te draaien. Hij roept de hulp in van de kinderen en samen met hun zal hij jongleren, goochelen en het allerbelangrijkste: LACHEN. Dit is een leuk interactief feestje.

Fun en Design - instuifparty

Hebben jullie wel al eens gehoord van partycrashers ? Deze twee knotsgekke individuen komen zomaar bij u op het feest binnengewandeld. Maar ze gaan niet naar huis voordat er heel veel gedanst is en er leuke spelletjes gespeeld zijn. Dit gaat van het maken van een mummie tot ballonknallen tot …

Het sport verjaardagsfeestje

We gaan met de kinderen op zoek naar zoveel mogelijk verschillende sporttakken. Dit is eigenlijk een interactieve quiz met de kinderen. We nodigen dan de kinderen uit om zoveel mogelijk sporttakken samen met ons te doen.

Naast deze speciale feestjes kan ook elk feestje kiezen voor een ballonnenclown, kinderdisco of goochelaar. Laat eens een goochelaar op je verjaardagsfeest komen, verras de kinderen met een ballonnenclown of laat ze schminken!

Goochelaar

De goochelaar van PRO-FUN Entertainment Services zal de kinderen doen verrassen en verbazen. Met zijn waanzinnige trucs en magische spellen entertaint hij jong en oud! Laat hij mensen verdwijnen? Tovert hij iets uit zijn hoge hoed? Spanning verzekerd!

Clown

Als onze Clown met z’n hele hebben en houden de huiskamer binnenwandelt en hij zich aan alle kinderen heeft voorgesteld, begint hij met de clownsvoorstelling. De kinderen zitten in publieksopstelling en de show kan beginnen. Thuis op je kinderfeestje een clown inhuren, zorgt voor een onvergetelijke middag!

Ballonnenclown

Onze clown is niet alleen de beste smoelentrekker en grappenmaker, hij maakt ook de mooiste ballonfiguren!

Kinderdisco

Laat de kinderen genieten van een wervelende kinderdisco met dé bekendste kinderliedjes van het moment. Dit is gegarandeerd een succes, zeker als de kinderen kunnen dansen, spelletjes kunnen spelen en prijzen kunnen winnen! Onze knotsgekke discofreaks Pé en Dré zorgen dan weer voor enkele goocheltrucks en een geweldige show. De show wordt volledig afgestemd op het evenement, met bijpassende muziek en spelletjes.

Kindergrime

“Wie of wat zou jij graag willen zijn?” Bij deze vraag gaan sommige kinderen wild fantaseren, terwijl anderen kiezen voor wat ze kennen. Mythische figuren, dieren, prinsen en prinsessen, superhelden,... Je kan het zo gek niet bedenken! Met een kindergrime op jouw feest kunnen kinderen kiezen wie ze voor één dag willen zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grimage in thema. Heb je bijvoorbeeld een feestje in thema, kunnen de kinderen kiezen voor dieren, helden en figuren in dat thema. Zo komt het feest echt tot leven!

Kerstfeest met kinderanimatie

Ook een kerstfeest kan verrijkt worden met kinderanimatie. De juiste acts en opvoeringen zijn een echte meerwaarde op een kerstfeest met familie. Laat de kerstman langskomen, organiseer een mini-theater of zorg voor enkele spelletjes in thema.

Schoolfeest met kinderanimatie

Een schoolfeest, vaak hét familie-event van het jaar. Verras jong en oud met kinderanimatie, van een grimeur tot goochelaar. Vertederend en plezant, zelfs voor de volwassenen!

Personeelsfeest met kinderanimatie

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest, waarbij het hele gezin welkom is? Vergeet dan zeker niet om de kinderen een leuke dag te laten beleven!
Brunch met kinderanimatie

Een brunch met de familie of met vrienden, niets is zo gezellig. Maar heb je al gedacht aan kinderanimatie om de kinderen tijdens de brunch te entertainen?

Straatfeest met kinderanimatie

Een straatfeest is veel meer dan een bijeenkomst onder buren, het is dé uitgelezen kans om de kinderen samen te laten spelen. Maar niet alleen de kinderen zullen genieten, ook de ouders zullen brullen van plezier! 

Kinderanimatie babyborrel

Op een babyborrel mag het al eens wat meer zijn vinden wij. Laat daarom een goochelaar of ballonnenclown langskomen die de kinderen entertaint!

Kinderanimatie Pasen

De paashaas staat al te springen om op jouw paasfeest te komen!

Kinderanimatie Sinterklaas

Met Sinterklaas komt natuurlijk de Sint op bezoek, maar heb je al gedacht aan andere manieren om de kinderen te entertainen tijdens het sinterklaastfeest bij je thuis, op school of bij een vereniging? Wij hebben alles in huis om er een geweldige dag van te maken!

Acts kinderanimatie

Kinderanimatie clown

Als onze Clown met z’n hele hebben en houden de huiskamer binnenwandelt en hij zich aan alle kinderen heeft voorgesteld, begint hij met de clownsvoorstelling. De kinderen zitten in publieksopstelling en de show kan beginnen. Thuis op je kinderfeestje een clown inhuren, zorgt voor een onvergetelijke middag!

Ballonnenclown 


Onze clown is niet alleen de beste smoelentrekker en grappenmaker, hij maakt ook de mooiste ballonfiguren!

Kindergrime

“Wie of wat zou jij graag willen zijn?” Bij deze vraag gaan sommige kinderen wild fantaseren, terwijl anderen kiezen voor wat ze kennen. Mythische figuren, dieren, prinsen en prinsessen, superhelden,... Je kan het zo gek niet bedenken! Met een kindergrime op jouw feest kunnen kinderen kiezen wie ze voor één dag willen zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grimage in thema. Heb je bijvoorbeeld een feestje in thema, kunnen de kinderen kiezen voor dieren, helden en figuren in dat thema. Zo komt het feest echt tot leven!

Kinderanimatie goochelaar


De goochelaar van PRO-FUN Entertainment Services zal de kinderen doen verrassen en verbazen. Met zijn waanzinnige trucs en magische spellen entertaint hij jong en oud! Laat hij mensen verdwijnen? Tovert hij iets uit zijn hoge hoed? Spanning verzekerd! 

Kinderanimatie paashaas

Deze brave haas komt alleen naar buiten als hij de klokken van Rome heeft gehoord. Dan weet hij dat het weer de tijd is om paaseitjes te verstoppen. Dat doet hij met heel veel plezier. Maar het liefste deelt hij ze uit aan alle brave kinderen. Deze haas heeft een aaibaarheidsfactor van 10.

Kinderanimatie Halloween

Vlak voor we de zielen herdenken komen er allemaal vreemde wezens en enge personen tevoorschijn. Iedereen weet natuurlijk dat het dan Halloween is. Wil je dat Dracula de graaf van Transsylvanië, een zwarte tovenaar of een heks u een bezoekje brengt of heb je liever dat er een zombie tot bij u komt ? En je zal niet bang zijn? Zet dan een grote pompoen voor je deur, misschien sluipen deze wezens zo binnen.

Kinderanimatie kinderdisco

De Pé & Dré kinderdisco

Laat de kinderen genieten van een wervelende kinderdisco met dé bekendste kinderliedjes van het moment. Dit is gegarandeerd een succes, zeker als de kinderen kunnen dansen, spelletjes kunnen spelen en prijzen kunnen winnen! Onze knotsgekke discofreaks Pé en Dré zorgen dan weer voor enkele goocheltrucks en een geweldige show. De show wordt volledig afgestemd op het evenement, met bijpassende muziek en spelletjes.

Kinderanimatie Sinterklaas

Wil je dit jaar ten volle van Sinterklaas genieten? Nodig Sinterklaas uit bij je thuis, je bedrijf op school! PRO-FUN Entertainment Services is al jaar en dag gespecialiseerd en gekend voor zijn evenementen en entertainment. Wij bieden de beste service en doen er alles aan om er een geslaagd Sinterklaasfeest van te maken!
Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas, de grote kindervriend! Kinderen wachten dagen- en wekenlang op zijn komst, en als hij er eindelijk is, willen ze hem natuurlijk zien en wat aan hem vragen!

Dankzij PRO-FUN Entertainment Services komt Sinterklaas ook naar jouw bedrijf / personeelsfeest / school / buurtfeest / …

Sinterklaas en hoofdpiet


Dit spreekt voor zich, de sint doet de intrede samen met de hoofdpiet. Eens plaatsgenomen op zijn troon ontvangt hij elk kind.

De pietenschool (met 2 zwarte pieten)


De bedoeling is dat de kinderen na het afleggen van enkele proeven hun Pietendiploma behalen. De proeven zijn:
 • Pakjes werpen in een schoorsteen.
 • Daklopen.
 • Dakspringen

Na het behalen van hun diploma gaan ze naar de Sint en de hoofdpiet. Hiervoor hebben we wel een ruimte nodig van 6 bij 6. Kan ter plaatse bekeken worden. De klant zorgt voor nadarhekken om de plaats af te zetten. De benodigdheden voor de pietenschool en de diploma’s worden door ons aangebracht.

  

De ambiancepieten

Deze Pieten vermaken de kinderen voordat Sinterklaas aankomt met de hoofdpiet. Ze zingen liedjes en doen kleine spelletjes met de kinderen, ( die natuurlijk vol spanning uitkijken naar het grote moment ) en zorgen dat de stemming er goed in komt te zitten voordat de Sinterklaas zijn entree maakt.

Kinderanimatie Kerstman


Als Sinterklaas het land uit is, komt die andere goede man de kinderen verblijden. De Kerstman, de man uit Lapland, reist met zijn rendieren en slee de wereld rond om cadeaus te brengen. Komt hij ook bij jou langs? De Kerstman is een echte aanwinst in jouw winkel, hij zal zeker klanten aantrekken. De Kerstman kan natuurlijk ook in een bedrijf of bij een vereniging langskomen, om daar de kinderen (en volwassenen) te ontvangen. Met zijn herkenbare kreet en zijn grapjes verwarmt hij ieders hart.

Kerst zonder stress

Kerst zonder stress, zou dat geen godsgeschenk zijn? Een leuk kerstfeest organiseren zorgt vaak voor stress, vooral als je de kinderen moet entertainen. Leg daarom de verantwoordelijkheid bij PRO-FUN Entertainment Services en geniet van de verschillende kinderanimaties op maat van jouw feest en gasten.

De kerstman

Wij brengen de kerstman naar jouw bedrijf, organisatie of thuis. Hij brengt niet alleen cadeaus mee, hij heeft ook een heel arsenaal aan grapjes in zijn aanbod! Plezier verzekerd, voor jong en oud. Aarzel niet, de kerstman heeft een overvolle agenda, maar wilt graag overal aanwezig zijn. Boek hem vandaag nog!

Laat Kerstmis dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan!

Kinderanimatie inhuren

Ben jij klaar voor een familiefeest, buurtfeest, personeelsfeest of ander evenement met kinderanimatie van de bovenste plank? Vraag dan zeker een offerte aan!

$show=/p/voor-kinderen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-volwassenen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/per-seizoen.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/voor-bedrijven.html$type=one$h=250$l=1$c=10$sn=0$rm=0$m=0$p=1

$show=/p/catering.html$type=two$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=10$p=1

[PER SEIZOEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/event.html

[VOOR KINDEREN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR VOLWASSENEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[SEIZOENSGEBONDEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[VOOR BEDRIJVEN]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

[MUZIKALE ACTS]_$type=three$m=0$rm=0$sn=0$c=3$show=/p/entertainment.html

$show=/p/bedrijven.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/volwassenen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=0$c=9$p=1

$show=/p/kinderen.html$type=three$h=220$m=0$l=0$sn=0$rm=1$c=9$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/offerte.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

[VOOR KINDEREN]_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2

Naam

Archangels,1,babyborrel,7,bedrijf event,30,bedrijven entertainment,26,bedrijven entertainment volw event,14,bedrijven entertainment volwassen event,2,beurs,22,braderie,36,bruiloft,10,carnaval,21,carte blanche,16,catering,10,communie,12,Coverbands,1,entertainment,1,halloween,13,huwelijk,20,in de kijker,21,jaarmarkt,37,Jos en Jos,26,jubileum,16,kerst,18,kerstmarkt,1,kerstmis,1,kinderanimatie,13,kinderen event,9,lentefeest,12,muzikale acts,6,nieuwjaar,14,nieuws,348,nieuws 9,1,nieuws nieuwsbrief,7,nieuws nieuwsbrief typetjes braderie jaarmarkt,1,nieuws nieuwsbrief volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,1,nieuws Paashaas nieuwsbrief,1,nieuws Straatanimatie Typetjes,2,nieuws straattheater,2,nieuwsbrief,58,opendeur,23,oudjaar,2,over ons,1,Paashaas,1,pasen,12,personeelsfeest,28,schoolfeest,12,secretaresse,12,seizoen entertain,11,seizoen event,16,seminarie,10,sint,8,start,6,straatanimatie,7,Straatanimatie Typetjes,2,straattheater,26,teambuilding,26,tuin,13,typetjes,24,typetjes braderie,3,typetjes braderie jaarmarkt,3,Typetjes Trouwfeest huwelijk,6,verjaardag,18,verjaardag kind,12,volw event,20,volwassen entertainment,31,volwassen entertainment braderie straatanimatie straattheater Jos&Jos,3,volwassen entertainment entertainment volw event,1,volwassen event,1,vrijgezellen,6,Waarzegger,2,winterevents,15,
ltr
static_page
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...: Kinderanimatie waar zelfs volwassenen vrolijk van worden!
Kinderanimatie waar zelfs volwassenen vrolijk van worden!
PRO-FUN Entertainment Services kinderanimatie, een spektakel voor de hele familie!
PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes ...
https://www.pro-fun.be/p/kinderanimatie-waar-zelf-volwassenen.html
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/
https://www.pro-fun.be/p/kinderanimatie-waar-zelf-volwassenen.html
true
6068909460645869936
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy